dissabte, 22 de març del 2014

PERDUTS AL BOSC de Diego Rodríguez


Un dia de tardor tres nens que es deien Sergio, Álvaro i Iker van anar d’excursió a un bosc.  No sabien què fer perquè en aquell bosc només hi havia arbres,  alguns animals i insectes. Llavors van començar a  seguir un colom negre que va passar volant per sobre seu. Van estar corrent pel bosc mitja hora, fins que es van perdre. Com que cap dels tres sabia tornar van caminar més estona per veure si trobaven el camí o algú que els pogués ajudar.

Es va fer de nit i van haver de dormir sota d’un arbre.

Al matí quan es van despertar van buscar alguna cosa per menjar. Tenien molta gana. Quan ja pensaven que no sortirien mai d’aquell bosc amb tantes plantes i mosquits que els estaven picant, van trobar una pomera. Al principi es van posar molt contents però després es van adonar que les branques eren molt altes i cap dels tres hi podia arribar. No sabien com agafar aquelles  pomes i, com més temps passava, més gana tenien.

Al cap d’una estona es van cansar d’esperar sense fer res: en Sergio va agafar unes branques que hi havia a terra, l’Iker va agafar unes tiges d’unes plantes que tenien al costat que semblaven molt fortes, l’Àlvaro va lligar-ho tot i va fer unes escales però eren molt curtes, L’Iker i el Sergio van anar a buscar més branques o alguna altra cosa que els pogués ajudar a acabar l’escala.

Quan van tornar, l’Álvaro va acabar l’escala i va agafar les pomes. Se les van menjar totes.

Estaven molt cansats perquè no havien pogut dormir bé ja que tot estava ple de vespes , abelles... però van continuar caminant per anar-se’n d’allà.

Es van trobar amb un ós que  volia menjar-se’ls. Els tres amics van començar a córrer i al final van poder deixar l’ós enrere perquè aquest va atrapar un cérvol mentre els estava perseguint a ells.

Semblava que tots els animals els volien agafar perquè també els va perseguir un cérvol, un llop, un mico enfadat i una serp que mesurava uns dos metres, però al final, van trobar un caçador que els va preguntar què feien allà sols, ells li van explicar tot el que els havia passat. El caçador va trucar a la policia i els van portar a la casa seva.

L’endemà, quan van tornar a l’escola van fer com si no els hagués passat res.


                                                                     Diego Rodríguez Valdivia  1r ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada